Sportdag op jouw school

Vraag hier onze folder aan!

Sportdag

Sportdagen

TakeOver your school organiseert sportdagen op jouw School, voor zowel lager als middelbaar onderwijs. Beweging, fun en kwaliteit staat bij de organisatie van onze sportdagen centraal. We laten de kinderen hun grenzen verleggen en bezorgen iedereen een onvergetelijke dag!

Kies welk thema het beste aansluit bij jullie wensen. Zo kunnen jullie ieder jaar een ander thema aanbieden.

Hoe gaan wij te werk?

Kies jouw thema!

Welk thema sluit het beste aan bij jullie wensen? Graag ieder jaar een ander thema? Dit kan!

Kies jouw voorkeursdatum

Op welke datum zal jullie sportdag doorgaan? Wees er snel bij, sommige data zijn snel volzet!

Takeover road map

Hier kunnen jullie alle communicatie rond de sportdag terugvinden. Alle communicatie mooi op 1 plek!

• Draaiboek
  • Facturatie
  • Digitale gesprekken
  • Contactgegevens
  • Planning

We take over your school!

Wij komen naar jullie school en bouwen de sportdag op. We zorgen voor talloze blije gezichten bij de leerlingen en leerkrachten!

Vraag hier onze folder aan!

Wil jij ook een sportdag op jouw school?